Με υπευθυνότητα και σεβασμό στις δικές σας ανάγκες, έχοντας πολύχρονη κλινική και επιστημονική εμπειρία και έχοντας εργαστεί στο μεγαλύτερο ψυχιατρικό νοσοκομείο της χώρας, ο ιατρός/ψυχοθεραπευτής Λυμνιούδης Αντώνης αναλαμβάνει την τιμή αλλά και την ευθύνη να συμπορευτεί μαζί σας κατά το θεραπευτικό ταξίδι που είναι η σπάνια εμπειρία του να ανακαλύπτεις τον εαυτό σου και να γίνεσαι αυτό που πραγματικά είσαι. Ο ιατρός έχει εκπαιδευθεί στη γνωσιακή / συμπεριφορική , ση συστημική (οικογενειακή) ψυχοθεραπεία αλλά και στη ψυχοδυναμική προσέγγιση.

Είναι μέλος του ιατρικού συλλόγου Αθηνών, διατηρεί ιατρείο στη Καλλιθέα δέκα χρόνια περίπου. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον για το πώς η ψυχοθεραπεία βοηθά τους ανθρώπους να βελτιώσουν τις συνθήκες της ζωής τους. Στην εποχή μας η ψυχιατρική διαθέτει στη φαρέτρα της και αρκετά φάρμακα με όσο το δυνατόν λιγότερες ανεπιθύμητες ενέργειες σε σχέση με τα παλαιότερα. Όπου κρίνεται απαραίτητο ο ιατρός μπορεί να προτείνει λύση που να βασίζεται σε φαρμακευτική αγωγή αμιγώς ή σε συνδυασμό με ψυχοθεραπεία.

Ο ιατρός Αντώνης Λυμνιούδης έχει κλινική εμπειρία και θεωρητική γνώση για να διαγνώσει και να αντιμετωπίσει όλες τις ψυχικές διαταραχές ενδεικτικά αναφέρονται:

-Ατομική συμβουλευτική Ψυχοθεραπεία

-Ψυχοθεραπεία ζεύγους

-Ψυχοθεραπεία οικογένειας

-Συμβουλευτική γονέων

-Ομαδική συμβουλευτική/Ψυχοθεραπεία (ομάδες αυτογνωσίας, προσωπικής ανάπτυξης)

-Συνεδρίες μέσω Skype

-Υποστήριξη αθλητών

-Εποπτεία συναδέλφων

-Συμβουλευτική και ομάδες προσωπικού σε επιχειρήσεις που επιθυμούν να βελτιώσουν τη λειτουργία τους μέσα από τη βελτίωση των σχέσεων του προσωπικού.

Εργάζεται και ως εξωτερικός συνεργάτης σε ψυχιατρικές κλινικές και κέντρα ψυχοθεραπευτικής εκπαίδευσης.

Παράλληλα, συνεργάζεται μαζί σας στην αντιμετώπιση:

-Κατάθλιψης

-Κρίσεων πανικού

-Ψυχολογικών κρίσεων

-Ψυχώσεων

-Εξαρτήσεων

-Φοβιών

-Αγχους

-Εμμονών

-ιδεοληψιών,

-καταναγκασμών- ψυχαναγκασμών

-Διαταραχών εικόνας σώματος

-Χρόνιος πόνος-

Διαταραχών προσωπικότητας

-Απώλειας/πένθους

-Σεξουαλικών δυσλειτουργιών

-Προβλημάτων σχέσεων

-Διαταραχών πρόσληψης τροφής

1